MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 14, 2015

archidex 2015 lawatan kerja sambil belajar

rabu aritu g archidex exhibition, ni kali kedua datang sini.first time dulu kena register online, kali ni dah sanggih kena download apps dia kt phone register sana & nanti scan code dia.disebabkan company kita ni dalam bidang interior design jadi memang wajib la datang sini kan..cari subcon baru, tengok material baru, paling penting kumpulkan sebanyak mungkin name card semua subcon ni, senang nanti nak cari quotation xyah nak gugel2 seme dah ada dalam name card holder

last year pegi lepas lunch so mcm tak sempat nak abeskan semua hall, kali ni pegi kul 10 so dapat la habiskan dari hall 1-9 adoi..sakit kaki wei..bisa2 bahu pon rebeh la bawa goodies bag yang orang bagi...kita klw ada peluang gini mmg seronok la sekali sekala keluar dari opis kan..keje ok bukan pegi suka2 hehe..so klw korang tingin nak g juga esok (sabtu) baru dia open to public




singgah kat subcon ktorg dia jamu kek
banyak nau goodies bag dapat
.
dalam pada tu sempat juga join contest kt sini haha...pantang kan
ni contest hume cement kena amek gamba ngan panda pastu suh kawan2 like
kita fikir orf xramai masuk tu cam gatal nak join haha kita ni bab nak suh org like malas skit
kalau rajin & baik ati tlg la like kt sini
ni plak drop name card kita kt booth dia mana tau ada rejeki dapat samsung 60"
goodies bag yg dapat, dalam tu mcm la ada notebook, pen, jajan, air mineral, gegula

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sesekali keluar kan...best jgk!

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

banyaknya free gift! :))

btw, jom join GA di sini
http://www.ummiirfan.com/2015/08/giveaway-dari-ummiirfancom.html

:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...