MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 21, 2015

beli kalau ada sale aje

untung la opis dekat giant..kadang2 tu parking depan giant terus beli2 letak barang dalam kete tros naik opis...bole kata tiap ari singgah giant, bukan apa..satu nye sebab suka nak bli jajan2 nak kunyah2 kt opis satu lagi suka usha harga barang2 yang ada promo esp susu anak. biasanya promo gini dia tak keluar kt paper..kira sape yg g giant je la tau ada harga barang2 yang promo.

mcm susu darwish ni la harga biasa dalam RM27 tapi kalau kata time terpegi giant tu dia nye harga RM23++ mmg terus grab la..susu kotak dutch lady pon sama..biasa akan bli 4,5 kotak utk buat stok mia makan koko krunch & kita hanya akan bli kalau harga dia RM4.99 je...normal price RM6.25 memang tak kan bli haha...bukan kedekut, tapi kita pengguna bijak..kena harus berjimat cermat!

 aritu punya la aku dok maki2 fb dutch lady komplen susu dah mahal tapi isi di kurangkan..
skang berbalik kepada dutch lady hahaha...
dah tu budak ensem tu xleh minum dugro berak keraih..hahah tuko la balik dutch lady
bagus juga..bole la kumpul bar code masuk contest! eh...hahahaha




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...