MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 6, 2015

bfast @ mak jah corner

haih lama btol tak bersua muka ngan mak jah corner..puasa kan..bile mana nak g bekpes nye.aritu ajak la diah bfast sesama kat mak jah..orang tengah free kan..esok laki iye balik outstation susah dah nak kidnap iye bfast sesama hehe...

sini bese lah..klw naseb awak baik sampai2 ada la tempat kosong..kalau naseb xbaik awak duduk la tepi meja tunggu org abes makan baru awk dpt tempat duduk, penuh sokmo! ni kali kedua la kita blog kan pasal mak jah corner ni..entry pertama dulu gamba dah ilang..so molek juga la kita buat lagi satup entry.

kita makan lite2 je sebab tengahari nak g open house so amek kuih je..nama je lite kuih sampai 10 biji aku bedal hahaha...adoi tak menahan btol kuih2 dia seme sedap belaka..mmg meniaga ikhlas & jujur dari hati mak jah ni..kuih dia cam kuih mak2 kita buat kat rumah..xde nye letak lebih tepung sebab nak jimat..mcm kuih keria tu terasa keledek dia klw bli kdai lain keras kejung tepung lebih kan?cucur badak dia pon intik berbadak2 la dalam tu haha..tmpt lain ciput jek asal ada inti..ni klw badak masuk pon badak sesat sebab inti banyak.

kuih dia mmg mahal skit 60 seketul, tapi kita jenis xkisah klw sedap mahal pon xpe! berbaloi & puas hati...masa tengah q amek kuih ada sorang uncle cina ni cakap i suke makan kuih dekat sini..u cakap apa kuih yang tak sedap??semua sedap! heheh btol tu uncle seme kuih dia mabeles!paling fevret seri muka dia la..memula amek 3 ketol pastu berebut ngan mia tambah lg 4 ketol hahah..amek ko makan sampai lebam

 nengok la muka gedik darwish tu
dua budak ni berjemaah makan roti canai cam orang tua

ohoi sedapp
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk mkn kuih serimuka

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

comel giler kot darwish rambut belah tepi. comellll!

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

mak aih seri muka diaaa... tangkap lelehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...