MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 20, 2015

buah hati baru :)

lama dah ngidam kamera SJ4000ni...memang saje tunggu dekat2 nak trip baru bli.xyah susah2 keluar g carik beli kat opis je..ada budak opis jual..rasanya klw rege kt luar pon lebey kurang je kot..sebab musabab utama nye nak bli kamera ni sebab nak amek gambar dalam air..kita xdok waterproof camera..lepaih tu kamera ni kecik je ringan bole di bawa ke mana2..kalau ikutkan skang dah keluar SJ6000 gambar toksah kata la..lagi lawa..dah kalau SJ5000 pon gambar cam HD SJ6000 lagi la cantik, tapi xpela..klw nak ikut sangat mmg tak terkejor model2 baru..janji ada seketol jadi la kan..

harga satu set termasuk aksesori asas RM299.lepas tu bli bobber RM20 kegunaan bobber utk kasi dia terapung kalau kata kamera terjatuh dalam air idok la tenggelam ke dasar lepas tu bli dia nye card RM25 8gb.monopod malas bli sebab pakai je monopod yg ada.

haih xsabar nak terjun dalam air amek gambar cantik2..tapi sebelum nak pegi oliday kena la prektis dulu kan..camane nak guna kang sampai sana terkial2 tak reti.haih...

kecik cenonet jek, ni je la kita mampu..nak bli gopro mahal sangat
 bobber
 memory card RM25 je dapat diskaun 5 inggit (xtau la klw kt luar lg murah ke apa..malas nak g mencari masalahnye..oder je kt budak opis senang..tau2 barang sampai esok2 klw ada masalah sonang carik je dia)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

AIN said... [Reply to comment]

assalam kak..bobber tu mmg utk kamera mcm akak tu je ke boleh guna..kalau untuk kamera lain boleh x?sy ade kamera nikon aw100..boleh guna dalam air..tp selalu takut nk guna sbb takut jatuh ke dasar..tu yg tanya..kalau boleh nk minta akak belikn bobber tu sbb xpenah pon jumpe bende tu sebelum ni..

terim kasih kak.

mama tisya said... [Reply to comment]

cher up gmbr testing tu nk tgk hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

aah.. cer testing sket

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... [Reply to comment]

Nana serius murah gitu??
Ingat mahal. tq for sharing boleh la riki2 tak sabar tgk review camera ni haa

Petua Sempoi hilangkan batuk

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

rasanya dah murah harga ko dapat tu weh.. aku pon dok tgh riki2 nak beli. nanti beli ngan kawan ko je la. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...