MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 26, 2015

dah lama tak makan ikan bakar

 last makan sebelum puasa aritu la...biasa lunch sini ari jumaat je sebab klw ari biasa mmg kena tunggu sebab meja sikit..ari jumaat rehat lama..pastu ramai org g semayang jumaat so xde la nak kena tunggu meja kosong.

kita la kenalkan ikan bakar ni kt budak2 opis...skang diorang pon dah pandai makan sini hahaa..ada tu memula ajak dia xnak pegi sebab xmakan ikan tapi skang dia dah pandai oder ikan bakar hehe..tu la hebat tak penangan ikan bako mat teh ni?memang terbaik tak leh di pertikai..

ada sorang manager kt opis tu kita bawa dia skali..dia makan je terus dia cakap eh sedap la beb....mana kau tau kedai ni beb?hehe...ni kawasan kita kan..dari kecik membesar sini haruslah tau mana tempat2 makan best kt keramat ni.

kita klw makan sorang2 kita amek kembung xle amek pari sebab beso gile nnt xabes
air plak wajib amek mangga
P/s : mat teh ikan bakar ni kat pasar keramat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Amanda Suria said... [Reply to comment]

Sedapnya.....kat mana ni?

eima said... [Reply to comment]

ni menus fav aku ni ..aku mmg suka mkn ikan bakar nasi kosong berulam cam ni ... sedap ehhhh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

dap nye nana, dap sgt tu..nak plak sambal cicah dia mebeles pergh!

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

nyum..nyum.. kat mane ni? boleh try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...