MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 27, 2015

gajet ke-3 hasil kemenangan contest

alhamdulillah..syukur dapat merasa pakai gajet free hasil menang contest.kita ni bukan hebat sangat orang lain lagi gempak menang iphone 5,6 kali...kita kalau menang iphone rasanya pengsan sehari kot hahha....

ni hadiah digi ootdraya dah sampai..kemain lama la kita tunggu adiah dia tak sampai2..net share kt ig sabtu lepas dah dapat, kita ni baru selasa aritu dapat..xpe la biar lambat janji dapat hahaha.

memula tu konon cam nak jual la kan...skali dah sampai nengok henpon dia jenis biasa2 je..kamera depan pon xde..takut jual cam xde value kan, so kita kasi je la mia pakai..elok sangat la sebenarnya mia & darwish tu asik berebut henpon je..mia mmg ada ada henpon sendiri dia klw balik skolah suka la nengok winx club adik plak nak tgk upin kakak perangai mmg tak reti mengalah..last2 iphone ibu la jadi mangsa kasi adik diam..kita malas kasi darwish iphone tu takut dia campak kat lantai mau menangis tak berlagu haha..

so dah dapat lenovo ni kasi kat kakak la..samsung kakak tu kasi adik adil dan saksama gitu kan?xde bingit telinga dengar diorang gaduh berebut telepon

tq digi!
market price RM300, jadi la kan?kau nak suh aku saje2 bli kasi darwish?memang TAK lah..hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...