MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 6, 2015

kenapa curik gambar saya?

aritu geng kolek fiza wasap gambar..dia cakap nana...ni macam muka damia je..betul ke?
eh betul la ni..gambar pasport mia..ada kedai kat area rumah dia amek gambar ni buat jadi banner kedai dia...

yang kelakar tu...gambar ni kita amek sendiri je kat rumah..background biru tu tau tak apa?selimut! hahaha...dah la masa tu mata mia lebam sebab jatuh basikal..masa tu plak urgent nak gambar sebab nak register sekolah tadika kat johor dulu..tak sempat nak g kedai so kita amek je la sendiri..

adeh..gamba huduh2 ni pon orang nak amek jadi banner..konon2 dia buat gitu dia claim tu hasil keje dia la?choii btol..senang je idop gugel kt internet ek..ni tak lain tak bukan dia curik kat blog la ni...kita ada buat entry pasal buat gambar passport sendiri ni..tapi skang xleh view dah la entry tu gamba seme ilang..dia amek sebelum gamba2 hilang la ni...

aritu gambar kawen kita ada 2 tempat butik perkahwinan amek buat banner ni gambar anak plak jadi mangsa..geram juga kan?tapi xpela..saya halalkan...saya bukan retis kan nak saman2 jota2 hehehe...


 ni gambar original tak crop lagi hehee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

adui la ... dah terer amik gambar pun nk cilok gambar org lagi ka......hmmmm siap buat banner tu

mama tisya said... [Reply to comment]

yg curi gmbr wat bisnes ni tktau la nk ckp..tp gmbr kawin nana dlu pn wat banner kawin gk kn...guna la gmbr hasil sdiri..suka2 ati je guna gmbr org

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

kiki.. amik mtk izin boleh tak?

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mcm2 org skrg ni..janji mau senang keje je
hmmmmm

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mcm2 org skrg ni..janji mau senang keje je
hmmmmm

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha, kalau org kedai tu yg snap pic, bolehlah kata tu kerja dia..ini akak yg amek sendiri..tp kan, sy rasa kerja akak tu bagus, sbb tu tokey kedai tu letak je dlm banner...biru selimut tu sama dgn bckground yg ade kat kedai dia..tu dia igt gambar dia..haha

Nieyl said... [Reply to comment]

Salam..
Selamat pagi...
Nieyl singgah sini...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sebab damia comel sangat...seyes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...