MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 12, 2015

masa untuk bertukar!

malu la plak ada orang tegur wallet dah burok hahaa...adoi cam xpaham2 pangai kita selagi zip tak rosak selagi tu la kita pakai...ye la ye lah..dah orang tegur mmg kena tuko baru la jawabnye..kebetulan aritu buka website ensogo dulunye mydeal ternampak plak Wristlet Handbag

warna pilihan haruslah PEPEL hehe..tu je yg menarik di mata.rege asal RM129 diskaun 70% jadi RM39 je.sorry rodiah, pasya & nana aku dah menduakan wallet pemberian korang2 di hari jadiku dulu hahaha..tapi aku pakai sampai lebam tau..sampai kusam2 sampai daki2 itam zip dia haha....
lama gile tak shopping kt mydeal ni..dulu la nama dia mydeal skang ensogo, password pon lupa dah..seb baik bole log in guna fb

3 ari je sampai pantas!
 ori la kot kan?klw tak ori pon xralat la 39 engget je hihi
 babai mango..terima kasih kerana lama berjasa
 kot la korang berkenan juga ni ada 5 pilihan warna lawa kan?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

chantek

mama tisya said... [Reply to comment]

wah murah tu..deal2 yg femes dlu pening dh sbb dh tukar nama...

juelee said... [Reply to comment]

gambar atas nampak cam pink hehe pepel rupanya

eima said... [Reply to comment]

cantek dan murah

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh cantik dan comel je haa...rege pun okay..best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...