MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 28, 2015

MENANG, MENANG & MENANG

syukur...murah rezeki kita minggu ni

MENANG 1
alhamdulillah...rezeki gajet lagi..ni up skit dari lenovo hahaha..aritu menang tipon lenovo rege RM359 je ni menang mahai skit tipon brand honor RM899 harap2 lepas ni murah rezeki lagi menang iphone 6 plak hahaha...verangan lebih ko kan?lempang baru tau tapi apa kita cakap tu kan doa..mana tau makbul heheheh....

contest ni masa ari raya hari tu just hantar gambar tema gila2 hari raya..xde la gile mana pon gamba kita anta..tapi seme gamba bukan sopan2 ayu2 posing la kan kata pon nak gila2 hehehe...ekceli 7 eleven buat contest ni dari january lagi sampai december setiap bulan ada tema2 dia..kita ada la try masuk 2,3 tema tapi xpernah sangkut..kali ni pilihan pemenang 100% dari juri, tema2 lain tu dia amek kita voting +markah juri juga

korang kalau nak try sila la join...bulan ni tema merdeka just amek gambar gila2 bertemakan merdeka, hadiah dia sama juga.good luck!

syukur..rezeki ok henpon ni bole jual! hehehe
.
MENANG 2
ni plak menang voucher RM100 dari fb summer beach resort
rasanya voucher stay kat resort tu la kot
MENANG 3
menang set maybeline kat ig dia
kena buat ayat kreatif 70 pemenang bertuah dapat hadiah ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to comment]

Salam. Eh bestnyaaaaaa. Nak jugak!!! hehehe. Apa pun tahniah untuk awak!

Selamat hari merdeka!

zarena heeney said... [Reply to comment]

tahniah nana
mmg murah rezeki nana =)

eima said... [Reply to comment]

tahniah ...syoknye aku entry ko gini hari2 wei

mummy_ayu said... [Reply to comment]

berbaloi..rajin & menang!! congrats!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh akhirnya sangkut jugak kan, menang! Tahniah..mmg kena rajin masuk satu2 lah kan..sy ade jugak tgk contest ni, haha tp xserajin akak nak join tiap2 bulan..you deserved it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...