MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 26, 2015

menang voucher poh kong RM1000

Adui xsangka sungguh la..800 lebih penyertaan utk ootdraya poh kong ni..ramai kot lagi cantik2 mmg tak sangka kita terpilih antara 3 orang pemenang utk contest ni

Gambar amek guna iphone je..suh anak buah amekkan..sebab tau mmg banyak contest ootd raya aritu..tetiba dtg idea nak pose ala2 model pusing2 kain kembang hahaha..mekaseh la anak buah kita pandai dia amek gambo

Hadiahnye voucher poh kong rm1000.syukur yallah...ni kali kedua la menang hadiah kategori barang kemas.dulu darlie menang diomand.mmg banyak luck baju ni..dah la baju raya tu bli guna voucher zalora menang contest seven eleven, lepas tu menang ootdraya digi mmg kena frame baju ni hahaha..

Syukur murah rezki kita hasil dari gamba2 raya tahun ni

5 ribu orang memberikan idea bernas:

nanonano said... [Reply to comment]

wahhh, rezeki xputus2 nana,
tumpang happy,
alhamdulillah!

Aidah said... [Reply to comment]

tahniahhhhh...........
gila ah... menang voucher poh kong tu...
congratss =)

Chubby Hanna said... [Reply to comment]

tahniah sis

eima said... [Reply to comment]

tahniah ..ko mmg asik menang besar je kan .... pas ni masuk contest ig ngan fb merdeka KMM tu hadiah pun cam besh jugak wei ......

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah...untungnyer....tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...