MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 17, 2015

nasi beriani sedap di setiawangsa

 kita ni bukan peminat nasi beriani..dulu2 masa pernah dok johor pon ada la 2,3 kali g batu pahat makan nasi beriani yg konon sedap orang kata..(tp tak sedap pon kat tekak kita hehe) kalau kt kl ni mgm jarang2 la nak makan nasi beriani kat kedai.so memang tak tau mana kedai yang sedap, kalau tau pon seme tu hasil dari carian gugel & hasil dari pendapat kawan2 yang pernah terjah

mcm yg feme nasi landar fareed line clear area bukit rahman putra tu femes sebab pernah masuk JJCM, pastu ada satu lagi nasi beriani suberi kat oppsite dawama au3 tu pon kawan2 yang cakap.ni kita asa satu port nasi beriani sedap kt setiawangsa

tapinya kedai ni bukan selalu ada la..hari jumaat je dia meniaga.ni kita tau pon sebab bos g semayang jumaat & pernah kirim kat dia sebab dia cakap sedap.lepas dari skali pekena tu teros la jadi suka..sampai tak malu nak pegi beli sendiri haha..serius mana ada org pompuan bli nasi beriani ni..oran segan kot sebab yg dok makan & beli seme orang lelaki yg nak g semayang jumaat.

kedai dia depan masjid muadz bin jabal (masjid biru)
 ni paling terbaik lah nasi beriani kambing RM10 sedap gile
 kot2 nak cari catering majlis kawen ke, open house, majlis akikah sila la call no ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dekat masjid mana nana?

mama tisya said... [Reply to comment]

yg suberi au3 hubby kita suka...kita pn pyh skit nk mkn nasi beriani yg sedap di tekak ni hehe

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, adoi sedapnyeeee tgk kambingnye tu...kat Johor ni sy selalu g makan beriyani Kluang punya, foodcourt panjang tepi jalan, phew~ situ SEDAP + MURAH!! tp nama kedai dia sy xigt, hahah

sue mohamed said... [Reply to comment]

tgk tengaharini terliuuuurrrr hahah

Ratu Hatiku said... [Reply to comment]

Wahhh...nmpk mcm sedap..blh la cuba nnt.. tq sharing

eima said... [Reply to comment]

menarik .... kite tak berape gemar nasi beriani tp klu org kate sedap selalunye nk cuba

Lyana@Mely said... [Reply to comment]

Yana pun tak bape suka nasi beriani. Tapi nenek yana punya memang terbaekkkk. Anak2 memang hantu beriani lah. Makan sampai abis!

Nak multivitamin PERCUMA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...