MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 11, 2015

open house tahun ni tak berapa meriah kan?

perasan tak tahun ni jemputan open house agak kurang tak mcm tahun sudah2 tak tahu la klw korang jemputan nye meriah, kita tahun ni xdapat banyak jemputan pon..yealah gawat2 ni kan +gst lagi orang xde nk buat2 open house bagai...g beraya umah orang pon xde sangat kuih2 raya sedap2 hahaha...seme isi dalam balang kuih kerepek2 je..adala seketul dua je jenis kuih raya..pastu kita perasan orang jual kuih raya tahun ni pon xdpt banyak tempahan (seb baik kita xbuat kuih raya tahun ni)

masa minggu kedua raya xde lg dapat mana2 jemputan..sampai pos kt fb lah sape ada wat open house sila ajak..haha muke xmalu..sunyi je minggu kedua raya tu, masuk minggu ketiga baru la tak larat & tak sempat nak pegi open house.ni minggu last raya ni pon ada lagi jemputan

dalam banyak2 jemputan open house last week la paling best, ari sabtu g umah mak nak bawa dia g cokit bli barang basah, tgk dia pakai lawa2..bile tanya nk g mana nak g open house datum jelatek tu, developer projek kt belakang umah mak kita tu jemput seme orang lorong2 situ..apalagas..dahla xbekpes pagi tu tros terjah open house ni

makanan bapak mewah...orang tak ramai pastu xde kedekut dia nye portion mehun sup nah selambak dalam mangkuk beso, kambeng pon gile banyak dia letak sampai ramai yg tak abes makan..apa taknye kambing sampai 10 ekor! pergh puas gile makan kambing..anak2 buah nye tak abes kita tukang abes haha..dok makan kambing ngan sate je yg lain xpandang dah

 hai kak ros! hehe...tokei sate ni ex officmate lama dulu, sate dia sedap
 mehun sup, laksa &  mee kari kawan skolah kita tokeinye hehe seme2 kenal plak toke2 makanan ni dah kata area umah kan
 nasi minyak
 ni yg pertama di terjah dulu hehe..
 nah hambik sepinggan kambing, klw g open house lain dia siap ceduk skit je kasi
 sate beso2 gemok2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahun ni akk dpt jmputan banyak...tapi tak larat nak pegi..hahahaha

juelee said... [Reply to comment]

open house tahun ni mmg sendu2 sket.. GST kot... cuma thn ni byk g jiran2 kat umah je agaknya skali doa selamat msk rumah ngn open house...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kebetulan time tu kitorg kt area sana, papazakwan nak jumpa kawan dia.. klu x leh sbuk2 terjah sama walau x diajak hahaha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Kambing panggang tu pembuka selera di open house kan :)

mama tisya said... [Reply to comment]

ada kambing mmg meriah la..tp btul la thn ni tk meriah openhouse...smua cut cost sbb gst kn hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...