MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 4, 2015

preview of disney junior's miles from tomorrowland @ petrosains

 ni first time dapat invitation event blogger gini..biasa nengok orang je pegi kan..cam best je..cam jeles je hahaha..aritu ada la dapat email dari sophia jemput utk event ni..memang eksited la sebab event utk budak2 kan..bole la bawa diorang jenjalan skali...

event tu dia buat kat petrosains..dia tayangkan cerita miles from tomorrowland yang bakal bersiaran dekat astro nanti. best je suasana event santai..dalam satu hall duduk atas bean bag sangat2 la selesa..makan & minum di sediakan seronok la si mia & adik..kita siap bawa anak buah sekali temankan mia..dia kalau ada kawan lagi seronok la dia...

ada juga jumpe kawan2 blogger cam ayu rafikah, ila pcm (diorang berdua tak sempat nak amek gamba) ayu & biras kita jue pon ada.lepas je tayangan cerita tu kami seme dapat masuk petrosains free...bertambah2 la seronok budak2...paling teruja darwish la...tak tentu arah dia nengok seme benda2 dalam petrosains tu haha...lawak btol nengok dia teruja walaupon tak paham apa lagi...

tq penganjur..sudi invite ktorg & harap2 lepas ni dapat banyak lagi invitation macam ni..bagi seronok budak2 je bukan apa...so kepada korang semua..nantikan tayangan terbaru dari astro channel 613 miles from tomorrowland, siri pengembaraan antara galaksi pada 17.8.2015 jam 9 pagi






 
 
 bebudak bersama kazen diorg

.adik masa ni takut..dia pegang kaki ibu kuat2 haha..takut tgk dino tu

.
ayu & anak2
 anje & damia
 goodies bag pon best! dapar botol air & bekas makanan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

Singgah petang disini...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Seronok kan? Harap lain kali leh jumpa2 lagi...

:-)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh seronoknyaaa!! paling best dpt masuk petrosains tu free je..sy ni even dh besar pun suka masuk situ..best2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...