MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 29, 2015

#‎AllianzFoodieHunt2015‬

malaysia..memang kaya dengan pelbagai jenis makanan & saya pulak seorang yang sangat suka makanan..insyallah sebut saje apa jenis makanan semua saya makan! hehehe..yes i am food lover.banyak sangat makanan yang melambangkan malaysia ni..antaranya kalau kita try tanya pelancong asing apa yang diorang suka makan kalau kat malaysia???

untuk sarapan pagi tentu jawapan yang diorang bagi nasi lemak & roti canai.ha..macam tu jugalah dengan saya....seminggu sekali memang wajib pekena nasi lemak & roti canai...tapi jangan makan hari2 pulak tau..makan tu makan juga tapi kesihatan kena jaga! makan boleh...tapi makesure jangan lebih2 hadkan pengambilan makanan yang berlemak & bersantan.

sempena dengan #‎AllianzFoodieHunt2015‬, yang akan berlangsung pada  17 oktober 2015 ada tugasan yang perlu team kami selesaikan
 maka ini lah tugasan pertama untuk #‎teamEFL‬
by the way tq so much kepada kawan2 yang support entry kami di ig, facebook & tweeter!




EFL short form of Energetic Food Lover is totally represent us as a food lover. We eat and enjoy the foods we love while stay fit and energetic.

,
adoi cakap pasal nasi lemak alamak rindu plak rasa nasi lemak rendang daging yang sedap kat port dickson ni
 nah belanja lagi nasi lemak ayam sambal sedap owh...tak boleh kata tidak! hahaha

ni breakfast saya untuk hari ini, nasi lemak rendang daging paling sedap di keramat, jemput makan! :)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

org msia mmg suka bfast nasi lemak..kita pn suka ..good luck nana

tiga lalat said... [Reply to comment]

nyum nyum sedappnyer makk ;p

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

gud luck nana!

elina Lukman said... [Reply to comment]

saya pun suka nasi lemak...
saya pun food lover!!
good luck Team EFL

eima said... [Reply to comment]

lapar !!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

gojess giler nasi lemak tu...tertelan-telan air liur nengoknya..heheheh

Lizawati Bakri said... [Reply to comment]

Wahh..sgt menarik gaya penceritaan nana...

Dyat said... [Reply to comment]

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...