MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 11, 2015

amek angin petang @ aonang beach

 balik dari pasar malam kat aonang tu, ktorg singgah kejap kat tepi pantai nak amek2 gambar..masa ni dah berpecah dengan eli & family...kita malas suh diorang ikut skali sian diorang ada anak kecik sure penat nak rest kat bilik...so kita & azie je la berenti tepi pantai...amek2 gambar skit tunggu sunset baru balik...masa ni tak ramai orang kt tepi pantai so lengang je la sini.

lepak dalam stengah jam..amek2 gambar pastu balik hotel..siap2 untuk dinner plak.first day je aktiviti free & easy masuk 2nd & 3rd day ktorg nye jadual pack! nak2 masa last day serius mmg pack sampai tak tido terus g airport haha..mmg gile babeng..seb baik datang single..kalau bawa anak ni xtau la..konfem flat!

nah blanje skit gamba gedik2 kat tepi pantai









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

nurul asyiqeen said... [Reply to comment]

As salam, saya ad sent email..mintak tolong puan check ye..TQ!

Nana said... [Reply to comment]

@nurul asyiqeen
awak email kat mana?
tlg email dekat
fauzana_1@yahoo.com

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

comel nana!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha banyaknye bergambar, buat kenangan gitu~ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...