MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 11, 2015

dinner @ bangboo halal seafood, aonang

Dinner malam pertama kami kat bamboo restaurant btol2 depan hotel godwill pon xjauh je dr hotel ibis.mmg dh plan utk dinner kami pilih 1 malam utk makan yg mahal skit,nak merasa so malam seterusnya just layan street food aje.Ktorg masing2 oder menu lain2 sebab nak rasa sikit2 kan,ada menu tomyam,somtam,squid sambal,dengan kerang green curry harga mmg bole tahan la..kedai pon cantik

So far semua sedap cuma tomyam dia je kureng terlalu masam dan masin lain2 menu semua sedap.banyak je kedai2 lain klw nak dinner tp kita perasan kalah korang g kedai biasa2 pon harga dia dh lebey kurang dengan kedai yang standard2 kat sini kedai yg pesen motor roda 3 tu je pon harga tomyam 100bath.so baik korang g je kdai standed skit selesa pon selesa harga pon lebey kurang je

total dinner ktorg dalam 1200 bath divide 4 orang sorang 300 bath okla..sorang RM30 utk dinner. kalau di tanya pendapat kita sedap ke tak rekemen ke tak?sedap & bole rekemen la kat korang klw nak makan sini, cuma harga agak mahal, klw nak merasa satu malam makan sini ok, tiap malam xyah la..g carik kedai lain hehe..

Abes makan masa untuk cari dessert..kitorg merempit g area pantai kat kedai pancake makcik yaminlah then tapau pulut mangga lepas tu pekena ais krim kelapa 5 scoop 50 bath.perut dh kenyang..balik tido charge tenaga utk aktiviti esok

 klw nengok menu seme cam menarik2 je
nak tengok harga ada kat menu, 
mcm ni ada harga small ada harga big mahal kan?nengok rege nasi goreng nenas dia 169 bath =RM20

 nasi bentuk star lagi
 somtam betik
 sotong sambal
 tomyam seafood
 telur dadar
.
ni unik skit green curry kerang
 .
tu dia..selambak makanan, mmg licin seme sebab memasing lapa cam piranha hahaha


ala2 sangkaya 50 bath @RM6 klw g pasar malam krabi lagi murah 30 bath je RM3.6 utk 5 scoop

pulut mangga ni buat makan masa breakfast sebab dah terlalu kenyang malam tu..dah la lupa simpan dalam peti ais mujor xbasi santan dia..mangga dia masam sangat xberapa kick la

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

memang boleh nampak sedap sangat makanan2 kat sini...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha comel gila nasi dia bentuk starfish..mentang2 lah seafood..range harga okay lah semua..nmpk sedap menu dia..

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Sedapnya aiskrim kelapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...