MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 22, 2015

dinner terakhir cerita mistik @ krabi

malam last kat krabi ktorg mmg all out merayap tak reti penat..lepas abes massage tu keluar je kedai nengok seme kedai dah tutup...then ktorg saje merayap lagi sampai depan pantai kot2 ada kedai yang buka..ada member nak cari sikit lagi souvenier..tapi seme kedai2 dah tutup..masa tu baru kul 12 aonang dah jadi bandar mati...

perut lapa plak masing2...sesambil tu cari la kedai nak makan..malangnye seme kedai dah tutup sampai lah ktorg depan kedai depan hotel..tu je satu kedai halal yang buka..apa lagi...oder la nasi..sebab masa kt pasar malam masing2 makan merapu je kan..lapa la malam tu

kedai ni kedai pertama yang kita makan masa sampai krabi, btol2 depan hotel, kedai buruk e tapi mahal yarabbi...


 tomyam seafood 180 bath @ rm18 seb baik sedap
ni azi order
 daging black pepper 150 bath @rm15
 sotong telur masin sedappp gile 150 bath @rm15


masa makan kat sini ellia ajak balik hotel masa ni dah kul 3 pagi...dia cakap cepat2 jom kita balik hotel..kita ada cite mistik nak cite ni..alamak kami seme diam! azie cakap nanti2 jangan cite lagi..kita balik bilik kemas2 nanti cite kat airport..

so sampai airport ellia start buka cite

masa kat kedai makan tu...kita tengah nak bayar dekat kaunter elia cite nia (anak dia umur 4thn) mcm jerit2 tunjuk kat bucu kedai makan...masa tu elia kata dia tak sedap hati...terus dia amek nia dari bapak dia lepas tu elia kata dia dengar tepi telinga dia bunyi orang bisik 3 kali mcm ni haaaaaaaa.............

lepas tu nia keep tunjuk2 kat bucu kedai...dia tak tanya lagi nia nampak apa??esoknya dah sampai klia2 kita jalan berdua dengan nia kat depan..masa tu dia tengah seronok2 la..kita tanya dia..
nia nampak apa masa kat kedai tu?

nia cakap camni:

muka dia putih.....
gigi dia tajam...
baju dia putih....
mata dia pink...
lepas tu dia siap tunjuk mcm mana menda tu datang kacau2 dia kat kerusi..mcm mencangkung pastu gerakkkan2 tangan

gulppp naik bulu roma wei...ktorg pon masa tu tak terfikir bawa budak kan..balik lewat..nasib baik la menda tu tak mengikut sampai hotel


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

adoi! baca pagi2 tp trus meremang bulu roma! kalu baca mlm mau tak tido plak huhu

menyeramkan la nana.. naseb dah sampai klia baru tau cite sebenar huhu

athi FATHIYAH said... [Reply to comment]

aaaaaa
takut baca
meremang bulu roma..

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks seram...nasibaik tk meracau kt bdk kn

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kuss semangat..scary okeh..nasib xd apa2 gangguan..huhu

tiga lalat said... [Reply to comment]

seramnyer dgr citer mistik krabi nih makk., huhu2

tringat gi krabi gakk, xde citer mistik tapii

eima said... [Reply to comment]

gamaknye kedai tu ada pakai pepe kot .... nasib baik la tak ngikut ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...