MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 18, 2015

efy prize giving ceremony

gile gempak tau contest ni..walaupon hadiah xdelah lumayan mana pakej holiday oversea ke dapat hadiah kereta ke..tapi dia nye majlis penyampaian hadiah buat hat hotel 5 star, sheraton imperial kl.ingatkan datang just amek hadiah lepas tu balik..rupanya siap ada lunch sekali.mmg rezeki lah aritu..dah la datang amek hadiah lepas tu ada kuiz plak dapat lagi hadiah hehehe

sebelum diorang start bagi hadiah diorang buat kuiz tanya dari meja ke meja..ada 3 meja je pon winner ada 6 orang je.dia tanya kat meja kita dulu who is the 3rd prime minister?cam bese la kita ni cepat gelabah hahaha...mmg blank kejap alamak sape ek?tros keluarkan formula RAHMAN so ke-3 tun hussien onn ha kan senang hapal formula rahman, dapat la hadiah goodes bag julies biskut mcm2 biskut dalam tu

lepas tu sementara tunggu lunch ready asst manager hotel buat kuiz soklan berkaitan ngan sheraton, memula dia introduce la..then dia tanya soklan yg mana jawapan mmg dah ada masa dia introduce tu kena dengar elok2 je..memula kita jawab soklan pasal berapa tingkat hotel tu, dapat discoutn voucher 30% lepas tu dia tanya lagi spa kat level mana?kita jawab btol dapat thumblr last skali dia tanya soklan bila sheraton ditubuhkan?memasing gugel la kan ngan henpon memasing..hadiah dia paling best spa voucher RM500

kita gugel & tros dapat jawapan..so jawapa la 1937 dia cakap btol...& dapat la adiah yg dijanjikan...asst manager tu datang kt meja then dia ckp sorry voucher xde kat tangan dia..dia bagi name card & ktorg bertukar2 name card..dia ckp nnt nak dtang spa call dia utk buat reservation, rezeki kan?heheeh...

abes sesi bergambar seme apa lagi..masa untuk lunch la..kebetulan aritu diorang nye tema lunch superhero, so seme decoration kat makanan melibatkan superhero..si darwish nengok ultraman dia nak da...adoi terpaksa la kita amek seketol kasi kat dia suh dia diam..mujor asst manager tadi cakap xpe amek je..hahaha...tq efy, tq sheraton, makanan dia seme sedap!

eii budak noti tu xdok diam tau

atas meja penuh ngan biskut
welcome drink
ucapan dari ceo efy
pemenang no3 dapat voucher dinner for 2 at sheraton
dapat hamper julies juga
bergambar dengan seme pemenang yg meramaikan nye kawan2 diorang je hehe
ultraman beso tu la jadi punca darwish melalak nak otomen


dessert dia memikat






nampak tak sekor otomen dah hilang?darwish la yg amek hahaha.



hadiah jawab soklan kuiz
goodies bag dari efy




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..seronoknya..congrats Nana!!!

eima said... [Reply to comment]

tahniah .... bkn senang nk dpt peluang cam ni kan ... mkn plak hotel mahal free

Ummu Athiyah Ismail said... [Reply to comment]

Tahniah!..banayak dapat hadiah hehe :)


Rahsia Masak Daging Cepat Empuk

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

Wah....teruja tengok, tahniah nana, sedapnya menu2 tu...Semoga dimurahkan rezeki menang byk2 contest lg ye, Minggu dpn nana pi tak event Playdoh kat 1U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...