MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 9, 2015

halal street food @ aonang

dah petang tu kul 4 ktorg g cari makan..misi utama nak cari nutella pancake..memang sebelum pegi sini dah baca ramai blogger review pasal yaminlah pancake ni, katanya paling sedap kat aonang & penting halal.ktorg just ikut je guide blogger kata kedaini opposite tourist police punya office.so merempit la slow2 cari balai polis pelancong tu..

sampai je sana terus oder pancake..menda2 lain tak nampak dah hehe...mcm2 makanan halal ada kat sini, nak goreng2 seme ada nasi goreng, lauk2 seme, nak makan cucuk2 ala steamboat, pulut mangga, aiskrim kelapa, fruit shake seme ada.kita oder nutella banana pancake 30 bath strawberry shake 30 bath ni kira minum petang la..sedap gile pancake dia mmg stuju la dengan review blogger2 seme, melt in the mouth gitu, makcik tu plak pandai cakap melayu senang la.

kat sini mmg banyak kedai pancake, sedap ke tak yang lain2 tu tak tau lah..& kat sini ramai gile orang malaysia..rasanya kita mcm ada kat pasar malam jalan tar haha..pastu mmg orang malaysia kita datang sini pakat cari makcik yaminlah..ni sure sebab ramai yang review sedap

satu cucuk 10 bath
sedap ada sos thai dia tu

 senang je nak cari kedai makcik ni kedai hujung skali warna pink opposite balai polis pelancong

 rambang mata kejap


 nyummmm!



 p/s: ada kawan pesan kt fb elok2 makan kt aonang street food, kita tak belah mana yg di maksudkan..katanya dia kena keracunan makanan masa makan street food..kita tawakal je masa ni..mujor ktorg berlima xde cirit birit ke sakit perut ke sehat walafiat semenye eheheh


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

wahhh sedap ...mungkin perut beliau yang tatahan .... ade juga org perut jenis kebal ok je die mkn ...ade setengah tu salah sikit je terus cirit birit .....

nana cam ne ok ke aritu ???

ziana eunos said... [Reply to comment]

bestnya ,, makanan dia pun mcm sedap ^_^

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh hebat makcik ni, gerai kecik comel je, tp jual mcm2 dan siap ada feymes food lagi haa kat kedai dia...best2...sedapnya tgk semua tu..adoi~

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la..kalo bc entry kwn2 p krabi, rmi yg pegi mkn pancake nutela kt sini la..bila nk smp krabi ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...