MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 30, 2015

homestay @ pantai balok kuantan

sebenarnya mmg last minit cari homestay ni...ari jumaat tu baru hegeh2 gugel la memasing...memula tu call sana sini banyak homestay dah penuh...sampai la adik kita cari kat ig..jumpe la satu homestay ni..kebetulan sabtu kosong.. ok la ktorg xde banyak cite terus book..sebab dah banyak call penuh kan..so jumpe je kosong tros amek la..biar la xdekat ngan pantai pon xkisah..janji kami ada tempat tido..

homestay ni xjauh dengan swiss garden kuantan, kiranye depan swiss garden ada kawasan perumahan, homestay ni kat dalam2 tu la..mmg suasana kampung habis..keliling dengan pokok kelapa mcm tepi pantai.

sesat barat juga cari rumah ni even pakai waze tapi waze pon xle harap haha..lastnye kita janji ngan tuan umah jumpe kat depan swiss garden, dari hotel tu nak ke homestay dalam 5mnt je.masuk je rumah terpegun seme! wow...besarnya..cantiknye..bersih nye..selesanya...puas hati gile ok! dengan harga RM200 complete semua ada.

4 bilik, 2 bilik air, ada satu loteng tingkat 1 (bole jadi bilik juga klw datang ramai2) ada peti ais, mesin basuh,kettle, pinggan mangkuk lengkap seme cuma satu je xde tong gas..hehe xpela ktorg pon xde masak2 kan aritu..mmg puas hati kawasan rumah besar suka budak2 main lari2 dalam rumah.ktorg siap mendobi lagi malam tu..baju2 pegi kenduri siap basuh & jemur tros esoknye dah kering...

 dapor


 luas kan

ruang tamu
bilik 1
.
bilik 2 (ada ekon kita amek hehe)
bilik 3 utk bebudak
master bedroom ada ekon & toilet
yg atas katil isap botol tu bukan mia yea hahaha
.
loteng bole juga dijadikan bilik
kalau nk cari homestay area beserah/balok/pantai batu hitam bole call no kt gamba tu k


kawasan dia tepi hutan tp ada la rumah sebelah2 belakang2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

menarik!

eima said... [Reply to comment]

mmg kemas ....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh menariknye homestay ni siap ade loteng lagi...kemas nyee dan lengkap..memang berbaloi lah bayar 200!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...