MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 23, 2015

kat mana nak bli tshirt budak murah kat aonang?

ok meh kita share...ari pertama tu, kita mmg ada bli tshirt sebab memang kita bawa baju tak banyak...mmg kita tau tshirt kat aonang mahal..nak murah bli kt pasar malam krabi, tapi sebab mmg nak pakai baju tu kan so kita beli la sehelai..malam tu sebelum dinner kita singgah la kedai btol2 depan hotel ada la dalam 5 khemah gitu diorang jual fridge magnet & tshirt..

oleh sebab dah banyak membaca blog kawan2 & ramai kata kalau kt pasar malam krabi tu tshirt sama harga je budak & dewasa 100 bath =rm10 so mmg dah set dalam kepala..nak bli tshirt kena cari harga 100 bath...skali masa g kedai ni btol2 opposite masjid dia jual baju budak 80 bath kita minta kurang sebab nak bli dalam 15 helai so dia kasi la satu 70 bath @RM7.masa tu mmg xfikir panjang dah..ktorg dapat harga yg lagi murah dari pasar malam krabi kot..tros grab

 baju budak je la murah..so kita & azie borong bli baju budak sampai habis saiz hahaha..baju besar harga dia ikut size kalau size s-m 120 bath kalau size l,xl mahal skit.so pada korang yg nak bli tshirt budak sila cari kedai opposite masjid ada kedai no 3 orang petani dia bole cakap melayu dia paling murah kedai sebelah2 80 bath, kedai dia 70 bath janji korang bli banyak dapat la 70 bath tu. klw baju budak tu ok berbaloi bli sini tapi fridge magnet tu harga dia 80 bath kita bli kat night market 60 bath

tshirt budak size s,m & l tu je tiga saiz yg ada

btol2 depan masjid ada jual makanan halal...opposite masjid plak ada jual tshirt & souvenir


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

klu pi nanti bolehn rujuk entry nana ni

mama tisya said... [Reply to comment]

suka bli bj yg ada tulis i LOVE tu kalo p jln2 skarang tp mmg cr yg color itam la..murah tu kalo rege rm7-8..biasa dlm rm 10-15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...