MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 15, 2015

Massage time!!

sebelum massage ktorg dinner dulu kat area makcik yaminlah tu..tak oder pancake kita makan nasi ngan tomyam seafood, mahai wei tomyam tepi jalan je 100 bath, rasa so so je...pastu bli watermelon shake 30 bath

Menjadi satu kerugian klw datang krabi tak try diorang nye massage,sebab apa? Kat sini massage murah nak mati!! bukan murah sikit2 tau..bayangkan full body massage 250 bath je bsamaan rm25 tu klw amek massage without oil la...Masa kat krabi 2 malam berturut ktorg massage,first time masa ari kedua lepas buat aktiviti pulau lepas dinner ktorg jalan2 depan aonang beach cari tempat massage dia ada banyak rate ikut korang nye bajet la..

Malam pertama kami massage dekat aonang sunset hotel, tempat dia sangat privacy,ada ekon,cahaya lampu malap2 je kita amek aromatherapy masaage + foot scrub lepas tu xleh bising2 ktorg ni keje memekak je gelak 2 hahah kejap2 kena sound quite please...Dekat tempat pertama tu kita amek aromatherapy massage 1jam 350 bath foot scrub 200 bath so total 550 bath sangat berbaloi wa cakap lu...kaki kita dia sental buang kulit2 mati licin gile kaki  

Malam kedua plak lepas habis aktiviti jungle kami lagi skali massage dekat family massage & beauty sebab xpuas masa malam pertama,kali ni kami cari yg murah sikit.oleh sebab kita ada bajet lebey mmg dh abes shopping & ada balance dalam 1000 bath lebey so kita amek pakej 3 in 1.full oil body massage,facial massage dengan bosy scrub total pakej kita 880 bath seme sesi ni 2 jam stengah fuhh best gileeeee!!!

Beza tempat murah ngan tempat mahal yang murah ni xde ekon,pastu xkisah kau nak ketawa kuat2 ke apa diorang skali ketawa hahah...lepas tu lampu dia xmalap so xberapa best la massage dalam lampu terang..xberapa nak tido rasa.

Yang best, dedua tmpt massage ada free wifi..masa tu la memasing sedut wifi upload gamba kat ig & fb.ktorg keluar je kedai ni seme kedai kat aonang dh tutup terbantut niat nak shopping last mnt..kita memang dh bajet 8500 bath tu nak abiskan je xnak bawa balik..tu pasal banyak bole bli souvenir..lepas tu massage bole amek 2x.

So pilihan atas tangan kita...kalau nak rasa privacy skit amek la yang harga lebih skit dari yang bajet2 kita rate bajet full body massage 200 bath je ada tempat 400 bath nengok kedai la..klw mahal tu maknanya privacy la tu

tomyam seafood 100 bath
otw cari kedia massage jumpe nana restaurant hehehehe

.
 muka seronok seme lepas massage bessss gile!!
 .
lepas massage kami plan nak jalan kaki ke hotel sebab saje cuci2 mata
 nia buat rambut gini 400 bath siap free manicure padicure
 cuci2 mata kat pekan aonang
 kalau rasa nk g pasar malam krabi jangan bli apa2 kat sini sebab harga mahal...kt pasar malam krabi barang2 yang dijual murah tapi barang2 tak banyak mcm aonang
 skali masa tengah jalan balik hotel hujan turun lebat selebat2nya..singgah la mcd oder air je..mcd non halal ok..dok sejam sini sedut wifi free hahaha..bole la update mana yg patut..skali dah lama sejam lepak ujan tak berenti lagi..masing2 dah penat siang tadi buat aktiviti air..so ktorg decide naik tuk tuk ke hotel..walaupon dah xjauh dah mcd tu dengan hotel dia cas 150 bath..terpaksa..kang tunggu lagi bile nak berenti ujan
 sawadikap
 ni massage malam kedua, tempat yang tak privacy kau nak memekak ke apa xkisah
free wifi! laju berdesup wifi dia



3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la rugi la kalo tk massage bila dpt rege murah tu kn..dh penat2 ke pulau sure penat..mmg elok sgt la massage222

nadiah hanum said... [Reply to comment]

murah giler massage kat sana yer...sedapnya kalau dapat manjakan diri dengan rate yang camtu...

adda syuhada said... [Reply to comment]

bestnyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...