MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 22, 2015

meghonjang bersama ucop whilca

2minggu lepas dating ngan kawan2 kolej nengok cite usop whilca meghonjang makhluk muzium, kita support la filem pertama suami fiza produce..aritu masa raya lagi fiza dah pesan nanti kita g tengok ramai2 cite husband dia berlakon..

ktorg tgk kt tgv wangsa walk je.kebetulan suami fiza teman kawan dia nengok cite ni juga...overall cite dia tak la mengecewakan..kelakar bole tahan...sampai si mia keluar wayang dia cakap best la cite ni ibu...yang kelakar nak mampos part bomoh siam tu keluar adoi..lawak gile pecah2 perut ketawa..

pastu ada juga part2 seram..mana keluar sister ngesot tu..overall tak lah mengecewakan...budak sure suka tengok cite ni...sebelum wayang start dah ramai yang perasan kedatangan ucop whilca kt situ..pakat2 seme amek gambar la ngan dia sebelum wayang start hehe..

seme mai single2 jek...
bgambo ramai2 sebelum wayang start


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mcm cite night at the museum ek? hihihi..
nak tau kene la tgk ye dak? tanya plak :P

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kalau kelakar ahkak pun suka layan..eh..lama dah tak tgk wayang .huhu

eima said... [Reply to comment]

dah 8-9 thn kot tak wayang .... tp aku ni ssh nk tgk cite melayu

tiga lalat said... [Reply to comment]

meriahnyer uoolss., ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...