MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 2, 2015

menang buffet voucher @ sheraton KL & hamper julie

alhamdulillah...menang gambo melompat2 hehehe..contest ni dia minta gambar melompat dekat tempat2 bangunan bersejarah kat malaysia..ni godek2 dalam hard disk je ni..jumpe gambo lama pastu submit..

memula saje masuk sebab tgk perserta ramai tak ikut syarat..ramai submit gambar lompat tp bukan dekat tempat bersejarah...contest ni kena vote juga..mmg kita tak share pon kat fb minta kawan2 vote tau2 da ada 200 lebey vote tah sape2 xkenal yang vote..

mmg xde target menang sebab gamba pon gamba lama..xlawa mana pon amek pakai kamera cokia dulu2 xde dslr haha...tp tu la klw dah rezeki kan...

hadiah nye dapat buffer voucher kat sheraton kl & hamper julie yeayyy best2
 mia masa ni kecik lagi 2 tahun kot


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! respect ngan Nana..rajin tu join contest & murah rezeki sbb selalu gak menang.. best!!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Tahniah Nana :)

eima said... [Reply to comment]

tahniah dear

khairiah hameed said... [Reply to comment]

jalan-jalan blog ke blog dan terjumpa blog puan. best. rajin puan menulis.

lompat-lompat dapat hadiah pulak ye. tahniah. hihi..terbaik laa!

khairiah hameed said... [Reply to comment]

jalan-jalan blog ke blog dan terjumpa blog puan. best. rajin puan menulis.

lompat-lompat dapat hadiah pulak ye. tahniah. hihi..terbaik laa!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh nt update kak klw dh pegi makan kat situ..mesti best! mmg murah lah rezeki akak ni..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...