MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 1, 2015

menang cash money alhamdulillah

alhamdulillah..minggu lepas memang btol2 murah rezeki bole kata setiap hari ada menang...syukur sangat2.ni ari jumaat tengah tunggu mia balik sekolah tetiba naik noti kawan2 wish tahniah..tq kengkawan sebab selalu alert kemenangan saya, klw diorang tak inform kadang tak tau sebab penganjur tak tag nama kita.

ni menang kt fb kaodim.senang je cara dia amek je gamba teksi yang ada iklan kaodim ni pastu post kt komen fb kaodim tu je kat ig pon bole..nanti setiap minggu dia pilih 2 pemenang..jumaat ni last, kalau korang nak try masuk juga join la..mata tu alert skit tengok teksi kot ada iklan ni snap je pastu post kt fb diorang mana tau awak bertuah juga menang RM300 cash money ok +RM200 voucher dari kaodim

 rezeki masa mc haha..masa ni baru keluar klinik selasa lepas demam...masa nak masuk kete tengok baik punya teksi parking depan kita apa lagi tros selpie seketol

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wahhh..tahniah sis...nanti nak cari 1 taxi jugak..hahahhaa

AishaAminudin said... [Reply to comment]

congrats nana..murah rezeki

eima said... [Reply to comment]

murah rezeki sungguh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh gambar pun baik punya siap selfie, mmg patutlah dpt hadiah..hihi..klw jumpe yg tgh jalan, jap g nak amek fon dah terlepas taxinya...haha tahniah kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...