MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 30, 2015

menang grand prize hemaviton : voucher aeon RM1000

syukur....nak menang kena la gigih kan?sebenarnya saya dah lali dah orang perli2 kt fb..gigih la apa la..ingat saya heran ke?sikit saya tak heran...komen2 annoying gitu malas nak reply..nak berjaya kena la usaha..kejayaan tak kan datang golek2 kat kita kan?

jumaat lepas menang grand prize utk contest kamifie hemaviton malaysia..hadiah nye voucher aeon RM1000 yallah syukur sangat...kita submit 3 keping gambar je.nampak gaya kena la share skit ngan adik & anak buah..klw tak de diorang xmenang la kita hehe..


 ni la gambar bertuah yg bernilai RM1000 tu

 ingat senang nak amek gamba dalam air? kena ada kesabaran yg tinggi sebab bukan skali shoot je perfect..nengok tu berbuih2 la air dok selam amek napas selam amek napas hahah



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Lea Ismail said... [Reply to comment]

nak berjaya kena ada usaha. usah peduli dgn kata2 orang. dha rezeki kan. anyway tahniah ye

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah.congrats!! kagum ngan Nana..sbb rajin.. keep it up!!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana! syok soping :)

mama tisya said... [Reply to comment]

syok...voucher aeon 1k...

myfara FLK said... [Reply to comment]

tahniah atas kemenangan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

siapa yg perli2 tue tak pernah join & rasa syoknye menang

Mama Balqis BluePinkBaby said... [Reply to comment]

tula...org tgk cam senang je menang...tp tak tau disebalik kejadian....banyak usaha dibuat...hanya yg sealiran je memahami....anyway tahniah sbb mng...nana mmg ratu selam air ;)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, aikk...ade jugak yg perli2 camtu ek...haa tp xpe kak, bagus akak xlayan..sbb kami2 ni ade yg suka tgk akak rajin masuk contest dan boleh menang mcm2 termasuk cash...lumayan tau! diorg ni malas dan jeles, sbb tu perli2 supaya akak tak join dah..hahaha

btw, patutlah menang...gambar tu menarik kot! nice..hadiah pun gempak...tahniah kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...