MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 8, 2015

misi mencari pakej murah di aonang

masa ktorg sampai aonang ni mmg banyak kedai blom buka lagi..ye lah kira pagi buta lagi lah kat sana kan...so ktorg abeskan masa la jalan2 kaki pastu nengok la mana2 kedai yg baru2 buka usha2 diorang nye pakej pulau & jungle..tak de la banyak kedai kita sebey ada dalam 5 kedai sederet2 tu..harga xlari banyak sangat la..kena pandai tawar ok la dapat murah.

ktorg stop kt aonang winner travel.dia kasi pakej phi phi island 1000 bath sorang pastu pakej jungle 1200 bath sorang kid free.apa lagi malas nk sevey terus grab kat diorang sebab sebelum sampai kat kedai diorang kedai2 lain budak seme kena bayar dalam 550 bath.pakej yang ktorg amek tu phi phi island nanti dia akan singgah 8 pit stop termasuk dengan lunch. untuk jungle plak pakej termasuk ke emerald pool, hot spring, tiger cave & tengok elephant.dua2 pakej ni start dari 8 pagi - 4 petang.

dah siap bayar seme dia brief la sikit..pukul berapa nak tunggu kat lobby hotel..nanti driver diorg akan pickup kt hotel.siap dapat free gift sebab ktorg first customer..bagus tokei kedai dia friendly sangat..

abes bli pakej ktorg terus amek2 gambar kat tepi pantai aonang pastu cari makan..lapa weh masa tu plak pagi lagi banyak kedai tak buka..last2 ktorg g kedai depan hotel..kedai halal ada goreng2 semua..oder lah nasi goreng tomyam 80 bath sepinggan air tembikai 30 bath so total utk makan pagi 110 bath @ RM11 (sini makan memang mahal skit).abes makan balik bilik rest petang tu dah redup skit baru keluar cari makan











kenderaan ramsi frist day
kedai ni opposite ibis hotel je
.ni la souvenir yg ktorg dapat aritu sebab jadi first customer sorang satu dapat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...