MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 21, 2015

naik gajah best!

aktiviti last hari ke-3 lepas pegi emerald pool, hot spring, tiger cave kita ke tempat gajah plak..naik gajah & ada show gajah.dair tiger cave nak g sini dalam sejam perjalanan...kami ni kira bertuah la..sepanjang 3 hari kat krabi cuaca cantik....kalau ikut ramalam kaji cuaca rabu & khamis hujan, jumaat je cerah..tapi tu seme ramalan belaka...rabu, khamis & jumaat cerah, cuma last masa ari jumaat tu naik gajah hujan turun rintik tu pon dah kul 4 petang..xlebat pon..sampai hotel dalam kul 5 lebih baru hujan lebat..so seme aktiviti ktorg smooth je...

aktiviti ngan gajah ni dia bawa kita masuk hutan lalu trek dia..lepas tu masuk sungai gajah sembur2 air..sebenarnya gajah tu acah2 je sembur hahah pandai tau dia kenakan orang..saje dia sedut air pastu dia angkat belalai dia tinggi2 konon nak sembur..pastu bile orang seme jerit dia turunkan belalai dia..

lepas abes naik gajah ada show dia plak...dia main hula hup siap wat gaya gimnas...pastu pakaikan topi kat kepala orang..last skali main harmonika..adoi geram tau comel gileee..overall kami sangat enjoyyyy walaupon penat sebab aktiviti sangat padat






 selfie ngan driver ktorg
 masa naik gajah ktorg boleh selfie je...skali ada couple dari malaysia ni ara & adi (baru kawen xsampai seminggu honeymoon sini) diorang la cakap..kak biar kitorg amek gambar akak..akak amek gambar ktorg..sweet gile budak berdua ni..ktorg siap ajak diorg g pasar malam krabi sama2 naik tuk tuk masa malam tu
.
mujor la ada ara & husband dia amek gambar ktorg nampak full ngan gajah ni

 masa masuk dalam sungai ni bestt





 



video

video
video

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

best tgk :)
pengalaman baru kan..
nana, ada limit berat x nak naik gajah ni? hehe
teringin tp segan hahaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...