MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 10, 2015

pasar malam rabu @ aonang

Masa ktorg makan dekat pancake yaminlah makcik tu cakap la arini ari rabu ada pasar malam kat aonang tu..tak pernah lagi kita baca review blogger pasal pasar malam tu..kebetulan plak ktorg xde plan lepas minum petang kt situ lepas tu plak minyak motor banyak lagi..panjang la langkah merempit cari pasar malam aonang.

Kalau dari kedai makcik yaminlah tu agak jauh juga la pasar malam nye ada la dalam 5,6 km juga kot..direction dia dari kedai makcik yaminlah terus sampai hujung jalan ada tugu noparathara beach,belok kanan lepas tu terus dalam 2km pasar malam belah kanan.

Pasar malam kampung,memang xde pelancong agaknya ramai xtau kewujudan pasar malam ni.apa yang menarik kat sini?makanan!!!! Syurga makanan wei adoi nyesal makan kenyang2 kat kedai makcik yaminlah tu..sudahnya ktorg g pasar malam aonang tu cuci mata je la

Makanan dia memang menarik! Memang sesuai la sape2 yang kaki makan tu datang sini mcm2 makanan thai yang halal bole dapat kt sini terlior wei serius makanan yg diorg jual sgt2 buat air liur berkumpul hahah..

Klw nak cari souvenir ke tshirt krabi ke memang xde lah kat sini, yela kata pasar malam orang kampung.so sape yg datang krabi ari rabu tu bole la korang terjah pasar malam dia ok..make sure kosongkan perut!














Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

aiman mania said... [Reply to comment]

laaaaaaaaaaaaaaaaa.....pasar malam kat Krabi rupanya...ingtkan kat Malaysia..hoohooohoooh..happy holiday and have a nice trip
jom sggh blog saya.leave ur comment here
http://aimanbudakbaik93.blogspot.my/2015/09/short-trip-to-langkawi-island-hopping.html

eima said... [Reply to comment]

nasib baik pandai bawak moto kan senang nk gerak pi mana2 ...hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah food psr mlmnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...