MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 14, 2015

Phi phi island package

lepas abes snorkeling kami singgah kat satu tempat utk lunch.makanan buffet ada 4 lauk complete ngan buah ngan air.makanan memang terbaik!! Tomyam ngan sayur dia sedap gile..masa  ni la kita jumpe ramai rakyat malaysia.mmg tempat ni tempat lunch utk semua yg amek pakej pulau xkira dengan travel agent mana sekali pon sinilah semuanya berhenti makan

on the way ke pulau terakhir kat maya beach bot singgah kat james bond island,tempat pengambaran cite james bond dulu lepas tu singgah kt monkey island.masyallah xtau nk cakap cantik sangat air laut biru rasa nak terjun! kat sini xboleh mandi pon dia just lalu je sambil2 tu snap la gambar


lunch kami include dalam package

muka nampak sehat walafiat je kan..padahal masa ni tgh pening2 lagi sebelum sampai sini muntah dalam bot
 james bond island masyallah lawa gile


sorry la muka seme mmg teruja hahah walaupon pening2 lalat
abaikan la naked face tu ek hahah masa ni xde nak dulik bedak ke apa..



monkey island air dia hijau







3 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy aryuee said... [Reply to comment]

salam. semua gambar ni guna sj4000 ker?

Nana said... [Reply to comment]

@mummy aryuee

wallaikumsalam..
gambar yang guna sj4000 gambar dalam air je..klw nak kenal gambar yang ada date tu la sj4000 lain tu seme dari iphone + dslr

eima said... [Reply to comment]

mmg cantik kan ... hijau betui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...