MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 9, 2015

redeem pohkong voucher

adoi...xsaba tau tunggu dapat voucher ni...ari isnin lepas pohkong msg kat insta suh amek voucher dekat jj au2, esok nye apa lagi cergas pegi redeem hahah..bawa ma skali dia amek satu cincin kita amek satu cincin.

sampai je pohkong dia suh amek2 gambar dulu dengan voucher..lepas tu pon mai pilih..mai pilih la..hehe..amek 2 bentuk cincin, ma punya yang ada diomand2 kita punya amek biasa je belah rotan mmg pandai bajet la..dua cincin RM999 ada balance singgit sedekah kt pohkong heheh...

oiii sonok gile shopping barang kemas.siap staff dia cakap waaa so lucky la you...sebelum ni ada juga orang menang datang amek voucher tapi sikit je tak banyak rm500 you dapat rm1000 very2 lucky la..hahah asik2 dia ulang very2 lucky



 pilih..pilih



 yang ada diamond tu RM720 yang belah rotan biasa RM280
 jari kita gemok, kita malu hahaha..rasa nak lempang tak?

 syukur rezeki allah...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bling2

zarena heeney said... [Reply to comment]

wahhhhh cantik cincin mak nana punya =)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, phewww...ini yg paling best kak!! voucher barang kemasssss tu! bestnyeeee...hakhak...jeles! cincin emak tu lawa, blink2 gitu..haha tahniah!!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek sgt!
bertuah ma ada anak lucky cam nana

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow..murah rezeki nana

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah.....hadiah utk mak.....

aiman mania said... [Reply to comment]

wahhhhhh.....dapat voucher pohkong RM1000...bahagianya hidupppppppppp~jealous amat..hohohoohohohohoh...moga dimurahkan rezeki lagi...
click nuffnang THEFACESHOP .....click mine ?hahahhahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...