MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 29, 2015

seprise dari radio ultranisme

aritu ada la submit gambar sempena contest hari malaysia...mmg diorang xde pon announce pemenang..cuma dia ada minta details je klw terpilih diorang akan hantar ke terus ke office.last week tengah dok bizi buat keje kt office tetiba dapat call..dia cakap saya dari syarikat courier nak hantar kek awak ada dekat office ke?tekejut la kita..bile masa plak aku oder kek kan...

xlama tu recep call kata ada orang anta barang..skali turun nengok ada dj radio ultra skali, fizi..ingatkan abang courier je datang anta adiah...masa fizi bangun tu dia cakap wow lawanye office awak..hahah..kembang jap.lepas amek2 gambar diorang ajak pegi kat lorry courier nak amek gambar depan lorry tujuan nak promote alladin delivery ni la

lepas tu fizi ada record video..suh cakap yeay saya dah meanang kek..tq ultra & aladiincool heheh...adui serius wei serpise sgt nih. kek tu dapat kek coklat, mmg nampak cam kek span biasa je kan..tapi serius sedap tak tau nk cakap camane rasa dia..potong la kasi budak2 opis rasa sorang skit..seme cakap sedap.anyway tq ulra fm!

gambo kenangan dengan dj fizi & abg courier
ni ig ultra upload


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah nana!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! best la Nana..selalu menang. murah rezeki awak!

eima said... [Reply to comment]

tahniah ... glemer tu

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh surprised betul ni, hahah..sedap tak kak kek coklatnye tu? nyum~nyum~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...