MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 28, 2015

short vacation @ pantai batu hitam kuantan

 vacation lah sangat....sebenarnya tujuan utama datang kuantan ni sebab ada wedding, kazen punya anak yg kawen..ktorg konvoi 2 kete ngan adik badik seme..abes je kenduri terus pegi homestay, tuka2 baju seme keluar balik bawa budak2 main pantai..

dari rumah kazen kat sungai lembing tu nak ke homestay dalam 26km.nanti kita cite pasal homestay...memula kan cam malas je nak join g kuantan tp ramai plak adik beradik pegi..pastu cuti sekolah dah start kan..sian plak si kakak nengok kazen2 berjalan..dia sorang je tak ikut so ikut juga la..bawa anak2 berjalan..pastu abaj suh pegi nak jumpe sedara mara ramai datang dari kelantan katanya...

lepak dalam 2jam je..kasi bebudak main pantai...seronok btol si darwish..ye la dah lama xbawa dia jalan2 kan..tak tentu arah berlari sana sini tak nak langsung orang pegang..sonok sangat nampak dia.abes mandi balik homestay rest. biarpon xde apa sangat kat sini tapi kita suke...sebab kawasan tak crowded..nak g cherating ada dalam 25km keatas lagi.malas la...mandi sini pon bebudak dah suka sangat dah

merah sangat liptik maknye haha..pestime keluar pakai liptik merah
mmg tak pernah ada koleksi liptik kaler merah...
ni sebab menang liptik maybeline aritu pakai je la..meriah skit kan g orang kawen pakai litpik merah hehee
.





sonok sangat muke tu






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Baiduri said... [Reply to comment]

Sonoknye...pantai pon mesra budak kann... tingin la nk bwak ank2 pegi klu balik ganu nti, in shaa Allah =)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mmg nmpk hepi sangat adik n kakak. ksian gak klu mia nengok je sepupu2 nya berjalan tp dia kene tggl.. bukan slalu ye dak? nana... nape mcm model dah skrg ni? hahaha

Jue said... [Reply to comment]

sikecik tue bkn main lagikan....
happy je korang berdua...hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

comenya nana..pakai lipstik merah lawa tau..
yg penting kita bg anak2 kita happy kan sis...
kita terus rasa happy

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

comenya nana..pakai lipstik merah lawa tau..
yg penting kita bg anak2 kita happy kan sis...
kita terus rasa happy

eima said... [Reply to comment]

suka pantai belah sana ...bersih je ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...