MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 18, 2015

update hadiah2 yg dapat

pin pin..kasi laluan kita nak update hadiah2..hadiah kecik2 je..jadilah kan benda free sape tak suke hehe..

RM300 cash dari kaodim dah masuk dalam acc
daily fresh hantar lagi rm30 voucher, aritu dah dapat dah ni dia bagi lagi RM30
maybeline sensational set ada 2 lipstick & 1 mascara
cantik sangat lipgloss dia jenis matt 
cheras leisure mall voucher rm200 arini amek adiah terus shopping senang..sebab nak g cheras leisure mall tu tah bile..rasanya seumor idop 4,5 kali je penah g sana kot yang besnya voucher ni kita bole gunakan utk bli apa sahaja barang dalam cheras leisure mall..nak bli kasut vincci ke, jeans levis ke, jam elle ke..apa sahaja yuhuu heaven! kita bli baju dinner safi je senang save duit!
baru dapat email dari safi, diorang dah bagi date untuk g langkawi..yang tak sangka tu rupanya naik flight.ingat kan naik cruise hehe..tapi dia nye hotel tak agak2 gile best kot 5 start tu..aihh xsaba!
handphone honor six worth RM899 menang kt fb seven eleven
gila2 hari raya
.shawl dari tdl menang contest hari merdeka kt fb


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

YB Shehan said... [Reply to comment]

PITAM. BANYAKNYAAAAAAAA.. BILA LA NAK BERPELUANG MCM NI

Azura Aziz said... [Reply to comment]

wow bestnya.. tahniah Nana...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana, byk tol menang...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnyaaaaaaa....!!!!!

YieN said... [Reply to comment]

Wahhhh.. Menarik betul adiah2nyer :)

nanonano said... [Reply to comment]

murahnye rezeki nana!!!
sukeeee...

ayu Ismail said... [Reply to comment]

bestnya nana

mama tisya said... [Reply to comment]

Best mcm2 adiah...yg Safi tu naik flight bkn cruise la ek..best2 otel mewah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...