MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 9, 2015

2 buku voucher aeon heaven!

yeayy hadiah grand prize hemaviton dah sampai...ingat aritu nak g amek kt opis diorang sebab kebetulan lalu area pj..skali pm diorang lambat reply so tak de la kita singgah opis deme..selang sehari lepas tu vouche sampai kat umah

2 buku dia bagi voucher RM10 ada 100 keping total RM1000.wuhuuu heaven gile..sebabnye voucher aeon xde expired date..kot nak simpan shopping baju raya bebudak tahun depan pon bole ni..hehe...

syukur dengan rezeki allah...memandangkan saya ada assistant yang selalu bole diharapkan untuk setiap kali photoshoot gambar contest makan kita sedekah la sorang sikit voucher ni dekat 2 orang adik & sorang anak buah (yang selalu tukang amek gambo & selalu jadi model tambahan untuk gambar2 yang memerlukan kita wefie) rezeki mestilah di kongsi bersama kan..lagi2 dengan bebudak yang selalu tolong kita amek gambar hehehe..satu buku sedekah kat diorang bertiga satu buku tu hakak yang punye!




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

heaven sgt bila soping tak kluarkan fulussss ..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ya Allah..murahnya rezeki u nana..
Ahkak tumpang gumbira...hehe

dilazfamily said... [Reply to comment]

Alhamdulillah rezeki family nana. Tahniah nana

eima said... [Reply to comment]

YA Alllah murah sungguh rezeki ko wei tahniah dear ..... syok tu dpt voucher aeon tu

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, perghh! Tahniahhh kak..hahaha shopping kat aeon dah lah best, lagi best bila ada secepuk voucher camni, mmg heaven lah kak! Tahniah, murah rezeki.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...