MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 2, 2015

amek hadiah stok shokubutsu untuk setahun

bole tahan lama juga tunggu hadiahnye bole collect, xkisahlah...lambat pon xpe..janji ada hadiahnye..jangan lambat tapi sampai sudah tak dapat2 hadiah....curi masa je ni amek hadiah...bawa kete laju2 time lunch pegi ttdi, mujor la ada duke tak la jem sekat kat mana2...ater nak amek cuti, cutinye dah abes..mujor juga hr kita jenis memahami...heheh cakap nak masuk lambat skit hr ok je janji inform

best plak rasa opis southern lion ni, dekat kawasan perumahan golongan elit, lepas tu kawasan office mcm privacy gitu jauh dari jalan besar, eh best lah!.masa amek hadiah tu person incharge bawa keluar 3 kotak besar dah siap balut...makkk aiii kemain berat...sampai nak bawa g kereta kena letak dalam troli hehehe...

balik umah buka kotak bapakkkkk banyak sabun nye, yelah kata stok untuk setahun kan...dah buka tu susun2 tros post kat ig & fb jual murah2, elok je post dalam 5mnt maka berduyun2 la yang wasap, pm, komen nak bli ahahaha...terkangkang juga la kita nak reply mana satu hahaha..alhamdulillah..dalam masa sejam je seme sabun habis dijual..tinggal botol kecik je kita buat stok utk sendiri.




 pose skit ngan adiah
 terkeluar muscle kita angkat 2 kotak naik umah tingkat 1 hahaha...

 refill pack kita jual RM75 kalau kt giant tgk harga RM7.00++
 botol besar jual RM10 kt giant RM13.00++


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

larisss jualan...mmg berat la smp 3 kotak..nasibaik ada troli...dlu yg kita menang apa dh lupa tp 1 kotak beso..dh la tkleh parking dlm...mujur ringan kotak tu

eima said... [Reply to comment]

tahniah ...semoga murah rezeki lagi

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Tahniah Nana..
Murah rezeki..
Jimat belanja nak beli sabun kan..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

so total bape rm dpt? heheheeh. acah je saja gurau. sonok tgk kawan2 :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh stok setahunnnnn! gila banyak! ni xyah tidur lah, mandi je sehari suntuk..hahaha..tahniah kak!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

siap bukak kedai lagi. kalau dekat ayu pun nak beli.. he he. apa pun congrats dear!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...