MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 23, 2015

bestnya dapat hadiah :)

ok nak update adiah kecik2, walaupon kecik tapi besar bagi kita..syukur rezeki..mana yang tak pakai kita jual mana yg bole pakai kita pakai...best juga tau stiap kali menang bila kita jual barang yg menang tu dah kira cam side income kat situ...


voucher starbucks ada 10 keping, sekeping bole bli yang size medium tu
hadiah dari zalora
mmg suka sangat ngan snickers ni tgk kat web dia RM99 tq zalora
contest ig bukut merah menang wefie ceria merdeka
voucher 2d1n stay worth RM450 jual RM250 dah ada buyer :)
police sunglasses +rm100 voucher
market price RM350 jual RM250 pon dah ada buyer
susu sastagen utk mia menang kat fb sustagen
.
voucher RM30 bole bli pampes
yang ni contest sms, kebetulan bli pampes darwish masa merdeka aritu ada contest

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

murah rezki. tumpang gembira..:)

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

Tahniah nana

eima said... [Reply to comment]

tahniah byknye menang .... happy for u

Mama Balqis BluePinkBaby said... [Reply to comment]

tahniah....bestkan menang....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, kak..mmg contest2 yg akak join ni, dalam Term&Cond dia tak letak syarat tak boleh dijual ke? Kdg2 sy menang tp takut pulak nak jual..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...