MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 30, 2015

cadar patchwork kedua

lama dah tak bli cadar patchwork dekat ain, aritu bli sehelai je warna purple lepas tu mmg berkenan sangat nak buat koleksi, ni baru tmabah satu lagi koleksi, warna biru plak ada polka dot aritu purple corak jalur2

best pakai cadar ni selesa je tido...yang paling best arini oder esok sampai ehehe..pantas! good servis, satu set RM100 je.
lawa memang lawa skali nak basuh hazab jugala sebab berat..plak tu xle nak jemur kat luar sebab penyidai rendah klw jemur abes kena bumbung jiran bawah..so klw nak basuh mmg kena jemur dalam umah, pasang kipas sangkut atas kusi meja makan jemur sebelum tido, esok pagi da kering


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Aidah said... [Reply to comment]

baik nana cuci kat laundry self-service tu. jimat masa dan cepat kering. hhahaa... =)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haa cadar camni mmg best kan..ade satu kat rumah..rase nak beli lagi..hehe

ainn said... [Reply to comment]

Tq nana sbb sudi beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...