MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 1, 2015

dinner di sara thai kitchen

ok sambung cite kuantan...malam tu lepas magrib kakak ajak makan..dia tanya nak makan kat mana ni?kita tanya dia nak makan apa?kalau nak makan kedai tomyam jom kita g sara thai kitchen mmg dekat sangat la ngan homestay dalam 1km je.kakak cakap ok dia ikut je sebab yg lain pon tak tau nak makan mana

masa kami sampai tu dalam kul 8 memang tak ramai lagi orang...tapi lepas duduk & oder makanan orang makin ramai...memula tu lauk tomyam, telor & kailan mmg cepat je sampai tapi nasi tak sampai2..lepas tu memasing dah lapa..makan je la..padahal satu menu lagi tak sampai, siakap 3 rasa.adoi slow plak servis kali ni..aritu kita pegi ok je...

makanan tak bole nak dinafikan memang sedap & harga, trust me sangat lah murah..bayangkan ktorg makan kailan saiz sedang 2 pinggan, kailan saiz sedang 2 mangkuk, siakap 3 rasa ekor, air tembikan 2 jug,teh ais, telur dadar 3 pinggan & nasi utk 10 orang makan total RM155 je...bukan kita la yg bayar..abang ipor blanje hehehe...












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bila la nk p sara thai

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Pernah skli mkn sini....sedap!!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh food nampak sedap...and okay jugak rege dia tu...10 org makan baru seratus lebih cmtu, nice2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...