MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 9, 2015

enchanteur love

dapat dah hadiah misteri dari enchanteur, menang contest merdeka aritu.satu set dalam kotak kaler merah kemain romantik..botol perfume dia tutup ngan lace ala2 lace kat bra hahahaha...minyak wangi dia bole tahan best

dalam kotak tu juga ada thumdrive 8gb & lilin wangi bentuk love, masa upload gamba ni kat fb skali ada sorang kawan berminat nak bli minyak wangi tu hehe..elok la tu kita pon banyak lagi stok minyak wangi xminat sangat nak pakai campo2 jenis kita suke paka satu je sampai abes then baru bli lain..

minyak wangi tu rege kt kedai RM31.90 yang ni datang satu set ni sure dalam RM50 lebey kot nilai dia.pape pon tq enchanteur







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Norain Omar said... [Reply to comment]

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, adoiiii...canteknyaaaaa pendrive tuuuu~~~ sangat rare! tahniah kak menang..nangis tgk hadiah2 dia..best nye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...