MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 27, 2015

handphone ketiga hasil kemenangan contest

 alhamdulillah..dah dapat dah hadiah dari seven eleven untuk tema gila gila bff, biasanya lambat juga baru bole amek hadiah, kali ni cepat plak siap ada prize giving, memadangkan kita tersangat lah bizi dengan tender sekarang ni kita wakil mamatisya je tlg amekkan

honor 4c dah ada buyer pon
yang ni honor 6 pon menang kt seven eleven lenovo menang kat digi
lenovo mia pakai honor6 dah jual
eh..kita jual2 barang hasil menang contest ni jangan lah plak ada yang report kt organizer yea...haa dengar cam apa je kan?tapi percayalah...ada golongan2 busuk hati dengki iri hati yang berperangai gitu..last week once of kita punya geng2 comper menang la hadiah then dia jual hadiah tu...tetiba ada la sorang makhluk allah ni g call careline bagitau yang kawan saya tu jual hadiah contest yang dia menang....

what the hell???hello kalau la ada orang2 yg berkenaan tu terbaca la kan...kita nak tarbiah skit..tak baik buat gitu..tak baik tau, hadiah yg kita menang tu dah jadi hak kita so kita punya hak mutlak nak jual ke nak lempor dalam jamban ke, tu seme hak pemenang ikut dia lah nak buat apa pon..kenapa sampai busuk hati nak report2 bagai?

bagi yg xbiasa join contest mest korang tak percaya ada yang sampai perangai camtu sekali...tapi percayalah dalam dunia contest kadang kita kena berhati2 dengan orang2 yang taksub ni...kadang maybe dia jeles dia join tapi xmenang lepas tak puas ati dia g report....tak boleh blah tu ada sorang geng yang selalu menang pon terkena juga..ada sorang makhluk allah ni report kat organizer kata yang dia ni dah selalu mnang...astaga xbaik nye perangai gitu..so far kita blom pernah kena lagi..ni baru baca cite kawan kat fb kita dah sakit ati klw kita sendiri yang kena?memang aku akan cari sape makluk bertuah tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

adoi ada gak org yg busuk hati camtu ek..sakit plak hati kite

Chubby Hanna said... [Reply to comment]

orang macam tu pun ada ker? huhu.. pelik!

nanonano said... [Reply to comment]

kalau report jadi cmne?
dah kite menang, brg dah jadi hak kita what???

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

teruknya perangai org tu..contest kan side income..of courselah kena jual hadiah utk convert cash..pelik sungguh ragam manusia

mama tisya said... [Reply to comment]

ler ada pulak p report..ntah apa2 je,,,dh kalo byk dpt handphone tkkn nk guna smua kn..baik la jual...sbr je la org tu pn

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha alahai sibuk je nak report2..biarlah, benda tu dh jd hak milik kita pun, if ada yg nak...jual je lah...org nak beli pun suka sbb harga maybe murah sikit kan..hehe :D tahniah kak, cantikkfon tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...