MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 6, 2015

ke sharp collect hadiah

adeh ni la lemah ni kalau menang contest hadiah kena collect sendiri, bukan apa..kita ni kerja cuti tu memang xde..so kena pandai2 la carik masa & curik masa untuk amek hadiah...tapi xpe..asalkan nama je amek hadiah akan diusahakan juga untuk amek xkira la apa cara hahaha...

aritu g collect hadiah sharp dekat seksyen 27 shah alam, tq encik waze telah bawa saya selamat sampai ke destinasi...sumpah klw tak de waze memang tak kan sampai seksyen 27 ni...kita xbiasa sampai seksyen 27, biasa g shah alam umah makcik kat seksyen 18 je...rasa mcm hujung banat mana tah seksyen 27 haha...klw tak de waze agak tak konpiden nak pegi

pemenang ada 20 orang, hadiah plak dia random je..kira nasib la kau dapat apa..kalau kau dapat nilai yg murah nasib la hehe...aritu kita g amek hadiah tu tolong amek untuk kawan sekali..memula kita amek nama kita dia kasi periuk nasi pastu amek nama kawan dia kasi kipas.



 tq sharp! kita nak jual periuk nasi ni...tengok harga kat online RM130
nak letgo RM80 sape nak bli bole wasap 0197942480


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...