MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 28, 2015

majlis bacaan yasin dan tahlil

owh kita tak cerita kan...masa g krabi bulan 9 aritu sampai je ktorg dekat hotel dapat wasap dari hr grup cakap general manager kami en faizal meninggal dunia, allhurabbi tetiba kita tengok azie masing2 terkejut tak sangka...tros rasa mcm tak de mood nak holiday blank kejap rasa tak percaya...last kami jumpe dengan arwah seminggu sebelum berangkat g krabi, arwah datang keje pakai mask, nampak muka tak berapa bertenaga, memang arwah ada penyakit tapi dia sangat positif lawan penyakit dia & tak nampak pon mcm dia sakit...hari yang meninggal tu arwah buat operation tapi malangnya operation tu tak berjaya...hari ni dah sebulan lebih arwah pergi..kadang bila lalu depan bilik dia sayu je rasa..al-fatihah buat arwah

last week office buat majlis tahlil untuk arwah..kita tolong rekemen makanan utk makan pada aritu..sate bli kat kawan, roti jala tempah kt kakak & kuih muih oder dengan mak member.alhamdulillah seme makanan sedap2 aritu puas makan siap tapau bawa balik..2 tahun keje sini ni la first time pakai jubah pegi keje..sebabnya kita mana ada jubah, aritu pestime bli masa nak pakai raya haji, ni plak bli sebab ada promo kat jusco plus nak habiskan voucher jusco tu rembat je mmg nak cari jubah hitam pon selai

 nampak tak perubahan kulit muka sejak pakai dinars dah masuk 5 bulan
cam beseri2 gitu kan?phuii la muahahahhaa







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Al fatihah..
Moga rohnya dicucuri rahmat Ilahi..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Al fatihah

mama tisya said... [Reply to comment]

alfatihah utk arwah..berseri2 muka..menu pn sedap2

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, innalillah...kesian nya..sakit apa lah ya..
Hmm, owh betulkah kak, muka nampak berseri gitu~ hehe :)

eima said... [Reply to comment]

semoga roh arwah dicucuri rahmat ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

salam takziah..

asek promote dnars je ni, ehehe.. lawa nana pakai jubah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...