MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 6, 2015

menang 2d1n stay @ seri teratai suite, kampung air bukit merah laketown resort

 kalau rezeki memang tak kemana kan?kita join aje & tak pernah letak harapan utk menang...mana taknya yang join bukan 10, 20 orang...untuk contest selfie/wefie bukit merah ni total ada 530 penyertaan & pemenang dia nak 2 orang je

serius tak sangka..sebab gambar seme memang lawa2 hebat2 belaka...kita amek gambar pon bukan pakai dslr pon..gamba kita submit biasa je guna iphone.cuma edit2 la sikit..sebenarnya kita amek gambar ni utk masuk contest kat page paul official kat fb, ingat lagi masa ni sehari sebelum flight nak g krabi, memang kelam2 kabut amek gambar sebab nak submit kt fb paul tu sebab aritu last day penyertaan contest, dengan tak mandinye..ajak adik & ank buah, darwish & mia amek gamba skali..dengan kakak nye baru balik sekolah dengan baju sukan tak buka lagi amek gamba...adik plak ngan baju tido hahahah..tak sempat nak pakaikan lawa2 sebab masa tu bizi nak packing barang g krabi lagi....


 alhamdulillah rezeki allah
 gambar ni adik amek, kat dapor plak tu hahaha....kat ruang lepak2 tengok tv kt belakang...suh seme baring pastu adik amek gambo dari atas
pose kakak paling win! tak ajar pon dia suh wat pose gitu kita cuma kasi arahan ok semua gelak...happy!! hahahah...
.ni la kampung air mmg penah terdetik teringin nak stay sini, dulu g bukit merah duduk service apartment, tapinya mcm tak leh g je..macam bakal kena jual je ni hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

wahhh tahniah .... kagum betui aku ngan ko ni wei

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah!!!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah!!!!

seraa rose said... [Reply to comment]

dah tertulis rzki akak.. tahniah..:)

Bawang Putih said... [Reply to comment]

wah, best ye.tahniah

Ummu Athiyah Ismail said... [Reply to comment]

Wahh bestnyer...tahniah :)

3 Proses Detoks Yang Anda Patut Tahu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

ohsem la nana! :D

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh baru terbaca entry ni..bestnyeee menang! gambar pun cantik, mmg patut terpilih sbg pemenang..ceria semuanya..hahaha woh boleh jual ke tiketnye kak? sbb ade certain hadiah mcm non-transferable kan? kalau boleh jual mmg untung lah! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...