MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 22, 2015

menang contest sehati sejiwa #im58

alhamdulillah...contest ni beribu2 orang submit penyertaan..lekat juga hadiah saguhati, banyak hadiah dia..grand prize dapat ipad bess gile, kita saguhati dapat power bank, thsirt & sijil.
risau juga dok udpdate story menang orang menyampah..ada ke yang menyampah??sorry la ek..saya tak dulik ni blog saya, saya punya suka la nak update apa eheheh...

kadang orang ingat kita nak eksyen update menang2..sumpah sikit pon xde niat nak berlagak tau..kadang kita update kat insta tu untuk rekod sendiri, nak tengok contest apa yang kita menang...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chubby Hanna said... [Reply to comment]

tahniah sis!

eima said... [Reply to comment]

tahniah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha akakkk mohon jgn benti update psl join contest dan menang akak, sbb sy suka bace..wuwu T_T
btw, lawanyaaa pic tu, patut bleh dpt grand prize tu kak! Haha tahniah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...