MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 21, 2015

menang hamper lipice worth RM100

aritu menang hamper silky girl, ni menang hamper lipice plak,syukur..rezeki kecik2 pon tetap besar bagi kita...contest ni kat fb lipice senang je kena amek gamba ngan lipice pastu submit, aritu dia ada 2 contest yang mana bli kat watson just submit details & resit watson

mana yang nak masuk contest bergambar plak kena bli kat guardian & dia nak bukti pembelian dari guardian..ramai gak geng2 comper menang ni..hadiah dia dalam hamper lipice & jemputan party besama daiyan trisha untuk 2 orang.



 nampak gaya ramai juri suka ek gambar dalam air..stakat ni banyak juga dah gambar dalam air yg menang, haruslah jadi trademark kita bergambar dalam air sampai ada yang panggil ratu selam hahahahah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

kan .... byk gambar dlm air yg menang ..asal ade air je meang cam kontest tv2 tu jugak akn .. heheheh

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg gmbr dlm air kreatif..mesti byk bole menang...tahniah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hahaha.! betoi gak tu ye.. ratu selam jadiknya ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha hebat menyelam...dah berapa contest dah menang sbb pic masa menyelam camni kan..haha tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...