MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 19, 2015

menang handphone honor 4c

alhamdulillah...rezeki, ni la untung orang yang kaki bergambar ni hehehe...asal ada contest yang tak perlu bergambar ngan produk mmg tinggal cucuk external je...cari gambar2 menarik utk join contest, kali ni menang contest seven eleven tema gila gila best friend, aritu menang honor 6 tema gila gila hari raya

kali ni kita guna nama proxy, sapekah dia?biarlah rahsia...hehehe harga telefon yang menang ni RM529 bole la jual murah2 kot ada sape nak cop awal2 kita nak jual murah2 je RM400 last price harga dah tak boleh nego ok.

jangan di tanya gambar apa yang menang sebab kita masuk dalam 20 gambar rasanya so xtau yang mana satu jadi pilihan juri, tahniah juga kawan2 lain yang menang kat sini yang kita kenal mamatisya, afifah, fiza, baiti (geng2 aktif contest semua ni)

kalau ada sape minat nak bli email saya fauzana_1@yahoo.com, tapi hadiah lambat skit la dapatnye ek..maybe dalam 2,3 minggu lagi baru bole amek
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

Tahniah....seronok aku tgk ko ni wei murah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...