MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 16, 2015

menang silkgirl hamper worth RM100

dah lama rasanya tak menang..eh cam berlagak je statement hahahah..xla..kita tak berlagak tau..tapi betul la klw menang contest ni kan..ada masa kita menang tu menang je berturut2 sampai lebam..ada masa tak menang cam musim kemarau je..kering kontang hehehe...

yang ni menang kat insta silkygirl, contest kena submit creatif pic with silkygirl product & creatif caption also...caption cam bese aku main tibai..sesedap rasa...alhamdulillah..nampak nye juri2 memang suka gambar dalam air ek? ni rasanya gamabr ke5/6 dalam air yang menang contest setakat ni, makanya lepas ni mmg kena selalu menyelam la photoshoot gambar contest hahaha..haipp!!! jangan tiru idea saya ek...blom nampak lagi ada orang lain bergambar ngan produk dalam air..kalau ada tu mmg sah2 kau tiru aku! hahahaha.....toksah lah tiru ok..amek gambar dalam air tu mmg trademark kita dah cop dulu siap2 hahahaha...astaga berlagak nye bunyi hahaha eh gurau je lah!

tq silkygirl pilih gamba kita yang kembang kempis lubang idong tahan napas dalam air tu hahaha..adiahnye dapat barangan silkygirl RM100, fyi kita memang pakai produk silkygirl, dari bb cream, liptstick, eye shadow mmg suke silkygirl je sebab nye murah! heeee...kita kan kedekut xkose nak bli makeup mahal2...sebabnye bukan reti makeup pon..skali skala je rasa nak melawa baru la tenyeh makeup







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

Rezeki byk gmbr dlm air..tahniah

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha wah menang lagi! yeayyy..haha mestilah suka kak gmbr dalam air, xsemua org berpeluang buat camtu, hahaha tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...