MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 26, 2015

pegi terengganu balik hari

tajuk cam gempak...naik flight bole la balik ari..cer naik kete cirit nengok..nak balik hari hahaha..last week bos ajak g ganu, ada tender briefing..memandangkan staff makin ramai xde so kita pegi la..dulu2 mmg tak merasa la nak g tender briefing kita just fokus utk cari harga tender je..tapi seronok juga skali skala keluar dari office berkembang skit minda tu hehe...

memandangkan briefing pagi kul 11.30 makan haruslah amek first flight..adoi rabak mata..kul 4.15 dah bangun siap2 kul 5 dah tunggu bos kt opis naik cab g airport.sampai epot ngam2 kul 6, semayang subuh lepas tu tros masuk.penat sehhhh walaupon g naik flight..sampai umah kul 8.30 malam tros flat..

first time g ganu naik flight, mujor pagi tu xdelay walaupon jerebu agak kuat juga aritu..sampai je kat airport kita tros amek kereta sewa, kete saga blm sehari RM100 banyak je kaunter2 dekat airport tu pilih je mana2 yg berkenan..teksi pon ada..tapi sebab kita nak jalan sana sini tu sewa kete, office baya..apa adahal hehehe...
pitstop pertama sampai ganu kul 8 harus lah bekpes dulu..berkobar la kita nak makan nasi dagang...rasanya 3 kedai kita berenti xde nasi dagang, ada yang tutup la ada yang xde la...frust gile ok! sudahnye kita makan je la..apa yg menarik kt tepi jalan tu nampak ramai orang berenti je...
pagi2 lagi dah pekena sate ayam ngan nasi impit, sedap! sebatang 70 sen kemain beso isi dia
.
 sebelum meeting start selfie seketol tepi laut panas weh
 ombak kuatt
.abes meeting singgah tepi jalan bli kepok losong

 tapau juga satar seb baik xbli banyak maniss sgt
 sebelum balik makan sotong goreng tepung adoi bestnye




.
cantik btol ariport terengganu, banyak bangunan2 kerajaan pon seme senibina melayu suka nengok
 masa flight dari kl dok sebelah abam mat salleh ni 
balik kl pon dok seblah dia juga haha...sempat la berkenalan ngan dia..borak2 sebelum dia tido..abam justin nama dia hahaha...kita saje la puji2 kata baju dia lawa..kembang abam hahaha..
 sampai kl..amek gambo ngan wall paper nih, bangga rasa sebab id works kat klia2 opis kita la buat
jerebu nye pasal la flight delay , ni masa dh sampai klia2 nengok bawah lampu tu putih teruk jerebu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...