MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 22, 2015

#pelayaranSAFI : bye bye nora danish..bye bye langkawi

cepatnya dah abes oliday kita....adoi xpuas rasa nak duduk kat langkawi lagi.....ari sabtu lepas breakfast seme kumpul kat lobi untuk gerak pegi airport, patutnya flight kul 12.15 tapi delay kul 2...alamak mereput la kat epot tu tunggu flight...

sebelum masuk dalam tu kita singgah la starbucks dulu...cam bese la bli mocha frap..sekali masa dia tanya nama saje la cakap nora...lepas tu amek gambar cup post kat ig..cakap nora danish belanja hahahaha....apa lagi budak2 safi lain seme wasap la dalam grup safi diorang cakap jeles nye kak..nora belanja haha..kita masa tu malas lagi nak reply lepas tu bile masuk kat dalam diorang seme tanya betul ke nora belanja?hahaha..sian seme kena tipu...kita saje je tag budak amir yg gile sangat ngan nora tu kasi dia jeles hahaha...

maka dengan keluarnya entry ni abes la sudah entry pelayaran safi..once again tq safi sebab pilih saya untuk kali ke-3 bercuti bersama2 safi, tq puan mahsuri, ms. cathy, mr. tan. nurul, janice tq semua kawan2 yang menang korang memang osem!!!




.kawan2 baru seme dari pahang

 best bole nengok muvi
.
 set safi rania yang ada sign tu nora bagi kat seme orang masa dalam bas balik dari cruise pastu shampoo & serum mmg safi bg dalam goodies bag dlm hotel, ada lg satu barang xde dlm ni ubat gigi

video

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronoknya cuti2 dengan nora

eima said... [Reply to comment]

akhirnya tamat happy ending .... bestnye

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

terbaik ar nana!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahhaa siann sume tertipu Nora Danish belanja air..haha..mesra tak dia kak? yg video tu tgh nyanyi ke apa? pc sy xde sound system, sdihh~ haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...